Verkoop: Integratie website

i-Modulas biedt een aantal mogelijkheden om informatie uit de Verkoopmodule te integreren met uw eigen website. Deze mogelijkheid maakt standaard deel uit van deze module; u hoeft hiervoor dus niets extra's te betalen. De integratie van elke functie is simpel en snel te realiseren.

 

 

Hieronder treft u een kort overzicht aan van de mogelijkheden die de Verkoopmodule biedt voor website-integratie. Ter illustratie van de voorbeelden hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de website van Indumat Verhuur, een van onze oudste gebruikers.

 

Tonen verkoopassortiment per artikelgroep

 

Per artikelgroep kunt u uw assortiment verkoopartikelen op uw website tonen, compleet met eventuele afbeelding, prijzen en verwijzing naar eventuele verdere documentatie in de vorm van een pdf-document. Deze informatie wordt dynamisch getoond, dit wil zeggen dat zodra u aan i-Modulas een nieuw verkoopartikel toevoegd of de verkoopprijs aanpast, deze wijziging onmiddellijk zichtbaar wordt op uw website. Ook kan bij elk artikel een <bestel>-knop getoond worden die het mogelijk maakt om via een formulier het artikel te bestellen.

 

Bestellen verkoopartikelen

 

Als u uw verkoopassortiment in uw website integreert, dan heeft u daarbij de mogelijkheid om bestellen via uw site toe te staan. Wij bieden uw websitebouwer de handvaten om naar uw eigen wensen en vormgeving vervolgens een dynamisch bestelformulier te maken. Bij elk artikel dat besteld wordt kan uw afnemer het aantal aangeven. Uiteindelijk wordt dat bestelformulier doorgestuurd naar uw planningsafdeling die dan de aanvraag in behandeling kan nemen en vervolgens de bestelling definitief kan vastleggen en dit kan bevestigen aan de klant.

 

Zoeken verkoopartikel

 

Bedrijven bieden soms duizenden verschillende artikelen aan. Bezoekers van de website zien dan vaak door de bomen het bos niet meer. Als een bezoeker niet snel gevonden heeft wat hij zoek, gaat hij misschien naar de website van de concurrent. i-Modulas biedt een zoekfunctie aan die makkelijk geïntegreerd kan worden met uw website. Na het ingeven van (een deel van) een artikelnaam wordt in enkele seconden een lijst getoond van alle verkoopartikelen in uw assortiment die aan de zoekvraag voldoen. Zo weet uw bezoeker snel of u het gevraagde aanbiedt!