Wat zijn de totale investerings/onderhoudskosten?

Die zijn onwaarschijnlijk laag! Deze stelling zullen wij graag toelichten.

Allereerst betaalt u bij ons geen aanschafkosten voor de software en ook hoeft u geen langdurige huur- en onderhoudsovereenkomst met ons af te sluiten. U betaalt slechts een klein maandbedrag per werkplek (zie Hoe goedkoop is i-Modulas?). Mochten uw omstandigheden veranderen, waardoor u plotseling geen behoefte meer heeft aan i-Modulas, dan kunt u zonder problemen uw abonnement beëindigen. Geen afschrijving, geen kapitaalvernietiging!

In het kleine maandbedrag is inbegrepen: huur van de software, onderhoudscontract, software-upgrades en het maken van backups.

U hoeft uw kostbare tijd of die van uw medewerkers ook niet meer te besteden aan die hiervoor genoemde werkzaamheden. Ook hoeft u uw hardware niet op te waarderen of uit te breiden; een simpele pc met internetverbinding volstaat immers.

Als u met meerdere gebruikers een traditionele software-oplossing wilt gebruiken, dan heeft u al snel een aparte computer nodig (een zogenaamde server) om de software op te draaien of u dient u uw aanwezige server uit te breiden. Met i-Modulas is dit niet nodig, want de servercapaciteit die u nodig heeft, staat bij ons!