Heeft u hulp nodig?

In ieder programma-onderdeel van i-Modulas bevindt zich een Help-functie (activatie door het indrukken van de [F1:Help]-knop of de <F1>-toets of in oude terminalprogramma's door het indrukken van de <F10>-knop). U krijgt dan in een apart venster informatie te zien over het programma of de functie waar u op dat moment mee bezig bent. Deze informatie kunt u ook afdrukken, zodat u deze nog eens op uw gemak kunt nalezen of voor naslag kunt bewaren. In veel gevallen kunt u op deze wijze uw vraag beantwoorden of uw probleem oplossen.

Na enige tijd gebruik gemaakt te hebben van i-Modulas, zult u merken dat alle functies en programma’s dezelfde structuur hebben. Hierdoor zal het na enige ervaring opgedaan te hebben, nauwelijks nog nodig zijn om deze functie te gebruiken.

Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan bij voorkeur contact met ons op door ons een bericht te sturen via de contactpagina op deze website. Wij beantwoorden al uw vragen zo spoedig mogelijk. Dit gebeurt in eerste instantie per e-mail en indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op. Mocht uw vraag urgent zijn, dan kunt u ook contact opnemen met onze helpdesk.