Kan i-Modulas zich aan mijn organisatie aanpassen?

i-Modulas is een standaard pakket waarbinnen het niet mogelijk is om specifiek voor bepaalde gebruikers aanpassingen in te bouwen. Maar dat betekent niet dat i-Modulas niet voor u geschikt is!

In de eerste plaats gebruikt u van i-Modulas alleen dat wat u nodig heeft en wat u niet nodig heeft, dat ziet u dan ook niet meer.

In de tweede plaats is i-Modulas in hoge mate instelbaar. Zo kunt u een driecijferig artikelnummer hanteren, maar desgewenst kunt u ook een codering met 16 tekens gebruiken. Ook kunt u uw eigen briefhoofd laten afdrukken samen met de door i-Modulas gemaakte facturen. Zo zijn vele onderdelen van i-Modulas instelbaar op uw wensen.

Tot slot, wij zijn geen Exact of IBM. Als u echt iets mist in i-Modulas of als u binnen uw organisatie grote problemen heeft met een bepaalde opzet van het pakket, laat het ons weten. Als uw probleem voor meer organisaties een probleem zou kunnen vormen, dan zullen wij vaak genegen zijn om op vrij korte termijn ons pakket aan te passen, zodat wij u en anderen beter van dienst kunnen zijn.