In het kort

i-Modulas maakt gebruik van Java-technologie. Deze industriestandaard op softwaregebied maakt het mogelijk om niet alleen vanaf Windows pc’s, maar vrijwel vanaf elk intelligent gegevensverwerkend apparaat met i-Modulas te werken. Zo kunt u b.v. ook een Linux/Unix of Apple Mac OS X systeem gebruiken.

Let op: Java werkt niet met de standaard Edge browser van Windows 10. U dient daar te kiezen voor de vertrouwde Internet Explorer browser of alternatieven zoals Chrome of Firefox te gebruiken.

Door de volgende stappen te doorlopen controleert u of i-Modulas ook op uw systeem werkt. Lees ze eerst op uw gemak door voordat u begint. Mocht u ergens bij het uitvoeren van de stappen problemen ondervinden, klik [hier] om een mogelijke oplossing te vinden.

Installatie - stap voor stap -

(Alle bovenstaande schermvoorbeelden zijn gemaakt onder Windows. Op andere besturingsystemen kunnen ze qua vormgeving afwijken, maar de strekking blijft gelijk.)