Officieel dient u i-Modulas altijd vanaf onze website via de verwijzing "Start i-Modulas" te starten. Dat is de enige mogelijkheid die we officieel ondersteunen, die we altijd uitgebreid testen en waarvan we dus kunnen garanderen dat die op alle platformen (Windows, Linux, Mac OSX) zal werken.

Sommigen vinden dat niet handig en hebben voor zichzelf een snelkoppeling op hun bureaublad aangemaakt. Die heeft gedurende lange tijd gewerkt en dan plotseling niet meer. Gelijk wordt contact opgenomen met onze helpdesk. Dan is het heel simpel; werkt de snelkoppeling vanaf onze website wel, dan nemen we uw probleem verder niet in behandeling. Dat is immers de enige officiële manier om te starten. We houden ons altijd het recht voor om zaken te veranderen. Daarbij kunnen we geen rekening houden met reeds op uw computer aangemaakte snelkoppelingen, die kunnen wij immers vanaf afstand niet onderhouden.

Als starten via een snelkoppeling voor u werkt en u vindt dat makkelijker, dan is dat prima. Maar zodra er problemen zijn, dan kunnen wij u hierbij helaas niet helpen.